ADVENT FIUMÉBEN - Autóbuszos kirándulások Fiuméba és Abbáziába

A pécsi székhelyű és barcsi fiókteleppel is rendelkező Fiume Barátai Egyesület (Udruga Prijatelji Grada Rijeke/Amici di Fiume)  2018. novemberétől autóbuszos kirándulásokat szervez az egykori Magyar-Horvát Tengermellékre, Fiumébe és Abbáziába és Lovranába. Három területről várjuk a jelentkezéseket: Pécs és környéke, Barcs-Szigetvár , valamint Keszthely-Nagykanizsa-Zalaegerszeg környéke.

A kétnapos kiránduláson a résztvevők megismerhetik Fiume " Corpus Separatum" történelmi jelentőségét, a legfontosabb építészeti örökségeinket és kulturális helyszíneinket, valamint egy időutazást tehetnek az Osztrák-Magyar Monarchia boldog békeidejébe. Az idegenvezetőnk Prof. Ágoston Gergely, a HMDK Tengermellék-Fennsík Megyei Szervezetének alelnöke lesz,

A Fiume Barátai Egyesület biztosítja a szállást, a félpanziós ellátást és a magyar nyelvű idegenvezetést,

A részvételi díj: várhatóan  28.000 Ft/ fő (kétágyas elhelyezés esetén) és 29.500 Ft/fő (egyágyas elhelyezés esetén)

A részvételi díj magába foglalja az útiköltséget, szállásdíjat egy éjszakára -  vacsorával és másnap reggelivel, valamint az idegenvezetői díjat. 

Jelentkezni folyamatosan  lehet az inkeifm[at]fiumebaratai[dot]hu vagy az inkeifm[at]gmail[dot]com e.mail címeken a teljes összeg befizetésével. amelyet az egyesület számlájára kell utalni. A számlaszámot privát üzenetben küldjük. Bővebb információ a pontos indulásokról e.mailelen illetve  munkanapokon, 17 óra után a 06-70-389-4119-es telefonszámon kérhető.

Mindenkit szeretettel várunk!

Inkei-Farkas Márton sk.

elnök 

Fiume Barátai 

www.fiumebaratai.hu